Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега с черна 155-чка май с джанти от ланча 14"-ки малко след The Mall излизаше от една уличка за към Цариградско Аз се мушех до него с едно бяло комби, май видя че го загледах
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

• Черна 156 с разградска регистрация се подвизаваше из онези дни в Русе, май беше Зико.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
        Колега с черна 155-чка май с джанти от ланча 14"-ки малко след The Mall излизаше от една уличка за към Цариградско Аз се мушех до него с едно бяло комби, май видя че го загледах
        Неква черна алфа 146 с 30 санта сняг има пред нас....н'е'кви идеи чия е ?
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Неква черна алфа 146 с 30 санта сняг има пред нас....н'е'кви идеи чия е ?
          Аааа не знам, мойта е с 29,5 санта
          BMW 328i

Comment

• Колега със сива 156-ца въртеше секси задник по околовръстното в събота вечер на аварийки. Надявам се да е успял да се прибере безпроблемно... Можеше и да наръсят малко нещо скръндзите...
            GTV 2.0 TS '95
            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Сутринта на Симеоновско шосе, колега със синя 145 и големи бели надписи Alfa Romeo отстрани, беше доста лошо ударен отпред и отзад!
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
              Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
              Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
              Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Преди 2 часа някъде, пред УАСГ, синя 145ца със стикер ... спря да остави няк'во момче там ...
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Снощи на бул. българия и фритьоф нансен, посока Бояна мина тъмна 155-ца с детелинки над мигачите и форумен стикер Кой туй?
                  BMW 328i

Comment

• HACCP дали забеляза, че му светкам и махам?
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                      Снощи на бул. българия и фритьоф нансен, посока Бояна мина тъмна 155-ца с детелинки над мигачите и форумен стикер Кой туй?

На мен ми звучи Но не съм те забелязал, а теб те знам от един път на Красна Поляна където ти даваше газ а аз седях безучастен, че колата не беше в кондиция Точно пък вчера реших да я резна на едно място, кранчето на климатика даде фира и една кофа антифриз в краката ми

Днес минах покрай хасковската Giulietta малко след канала при Красно Село, колегата HACCP беше спрял и ровеше нещо докато слизаха хора. Свирнах един път, не знам дали ме е забелязал.
                      Last edited by BiTurbo; d.m.y г., 17:15.
                      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        HACCP дали забеляза, че му светкам и махам?
                        Сори НЕ съм!
                        Къде се е случило ....... един ден ще ми мине заплеса и на мен

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение
                        Днес минах покрай хасковската Giulietta малко след канала при Красно Село, колегата HACCP беше спрял и ровеше нещо докато слизаха хора. Свирнах един път, не знам дали ме е забелязал.
                        Оооо Да теб те хванах, верно нещо се бях заровил видях задницата на 155 цата! Даже колегата ми вика май на теб свирнаха!
                        Избери Твоят ... SOUND
                        https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                          Сори НЕ съм!
                          Къде се е случило ....... един ден ще ми мине заплеса и на мен !
                          Беше спрял на светофара на Сребърна и Луй Айер... спрях зад теб, светнах няколко пъти и махнах... после се преместих в дясната лента да си завия по ЛА.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Вчера червена 159-ка паркирана близко до входа на мола на Цариградско....
                            п.п. да не е на Стоян
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Абе днес да не е някакъв празник на спортвагоните..?
                              Сутринта между светофара на Горубляне и последната спирка на метрото в Младост сигурно видях поне 5-6 вагона (повечето оперирани от някакви чички дето почти със сигурност хабер си нямат за форума де)...
                              Мисля, че имаше поне един на колега от форума с много интересен зеленикав цвят ("азуро нувола" май се казва цвета), който завиваше от Цариградско към Йерусалим...

Comment

• Снощи една сива алфичка с номер СА8633 ** към 12 и 30 по бул. България...някой да се познава
                                sigpic

Comment

Working...
                                X